Pasioni, forca, emocioni, sensualiteti, ngjyra… një shkrirje magjike popujsh dhe ndikimesh. Shumë më tepër se një kërcim, një kulturë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flamenca”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano