Viti i hapjes: 2013
Koleksioni: Destinos
Familja kryesore e nuhatjes: Druri
Familja e mesme e nuhatjes: dru sandali
Akordi i parfumit:

Nota tonike: dru sandali
Nota dominuese: Druri i kedrit
Nëndominant: Piper i Zi
Ndjenja komode që krijon një zjarr i hapur, ndërsa jashtë është duke ngrirë. Të gjithë drurët dhe erëzat më të mira janë mbledhur këtu për të festuar ndjenjën e të qenit më në fund… Shtëpi!

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ett Hem”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano