Krijuar nga Master Parfumeri Jean Claude Ellena, Essence Rare është një lule e butë që mahnit me bukurinë e lëndëve të para.

Është një parfum i përjetshëm, i cili ruan stilin klasik francez, por më i qartë, më i lexueshëm, më delikat dhe që u jep krenari, si në të kaluarën, materialeve; lulet, pyjet, më shumë sesa koncepti.

Shenimet kryesore

Mandarina

Shënimet e zemrës

Jasemini, Trëndafili, Zambaku i Luginës.

Shënimet bazë

Dru sandali, myshk lisi, qelibar, pluhur vanilje

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Essence Rare COLLECTION PRIVÉE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano