Një aromë pozitiviteti dhe reflektimi. Fillimi i tij është frymëzues me tone energjike dhe kërcimtare agrumesh që ju largojnë nga e përditshmja, megjithatë bukuria e vërtetë qëndron në tonin e tij të qetë dhe të heshtur të tharjes së myshkut që do ta lërë shpirtin tuaj të etur për më shumë.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ENERGIZER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano