Grupi i parë i parfumeve

Parfumerë të jashtëzakonshëm

Virtuozët krijuan melodinë e aromave tona

Koncerte të drejtpërdrejta të Polisensory

Parfume të punuar me dorë dhe të qëndrueshme

Parfume të krijuara në Paris, të prodhuara në Grasse

Asnjë testim i kafshëve. Alkool panxhari 100% natyral francez

Pjesëmarrje aktive në projekte social-kulturore

 

Aroma e interpretuar nga Fumie Hihara

Një kompozitor dhe interpretues i madh Koto & Shimasen (instrumente muzikore tradicionale japoneze).

Shënimet kryesore: Temjan Olibanum, Manaferrat Rozë, Selvi, Iris, Vjollca,. Mirrë, Musk i Bardhë

 

Përbërja Parfum : Amélie Bourgeois

Muzika e Kompozimit: Fumie Hihara

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Encens Asakusa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano