Familja kryesore e nuhatjes: Amber
Familja e mesme e nuhatjes: Oud
Akordi i parfumit:

Nota tonike: Oud
Nota dominuese: Olibanum
Nëndominant: Druri i Sandalit
Reminishenca e aromës së kripës së lëkurës rinore gjatë netëve të verës. Kujtimet e verës, kthesat e grave dhe dunat e plazhit. Kjo aromë përbën një përbërje të pastër qelibar.
Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dunas de un Cuerpo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano