Tepër jeshile, qiri i dyllit natyral Douce Parenthèse rrit notat e bredhit. Një homazh për bimët që rrjedhin nga bashkëpunimi artistik midis Martine Micallef dhe fotografes artiste Emmanuelle Bousquet.

size

180GR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DOUCE PARENTHÈSE CANDLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano