Difuzorët e parfumit – 250 ml

Këta shpërndarës u ofrojnë ambienteve të rafinuara të brendshme një element të bukur dekorimi dhe një nënshkrim artistik të nuhatjes Micallef.

Instant Précieux

E butë dhe gustator, aroma Instant Précieux me aroma portokalli/kanelle harmonizohet me kasën e saj elegante të ilustruar me një foto të një buqete ëndërrimtare, me mish dhe misterioze.

size

250ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIFFUSEUR INSTANT PRÉCIEUX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano