Difuzorët e parfumit – 250 ml

Këta shpërndarës ofrojnë për brendësi të rafinuar një element të bukur dekorimi dhe një nënshkrim artistik të nuhatjes Micallef.

Aroma e gjelbër intensive, Douce Parenthèse vihet në skenë në një ambient bukolik, bashkëkohor dhe minimalist. Një ngritje aromatike.

size

250ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIFFUSEUR DOUCE PARENTHÈSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano