I karakterizuar nga shishet e tij që kombinojnë pastërtinë dhe detajet e papërpunuara ose të rafinuara, Koleksioni Jewel mbledh “Eaux Fortes” të M.Micallef: aroma intensive që sublimojnë lëndët e para fisnike.

#Lloji: unisex.
Familja #olfactory : drunore – pikante.
#Shënimet kryesore: bergamot – kardamom.
#Shënime të Mesme: kanellë – rrush pa fara e zezë – kanabis – fasule tonka.
#Shënime bazë: myshk – benzoinë – myshku – paçuli

size

100ML, 30 ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Desir Toxic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano