Viti i hapjes: 2010
Koleksioni: Personaje
Familja kryesore e nuhatjes: Druri
Familja e mesme e nuhatjes: Grejpfrut
Akordi i parfumit:

Nota tonike: dru kedri
Nota dominuese: Vetiver
Nëndominant: Grejpfrut
Charles Darwin fillon “Origjina e Specieve” në Patagoni, duke inicuar një koleksion të bimëve dhe fosileve. Ne imagjinuam aromën e kabinës së tij.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DarWin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano