Casamance. Savana paqësore. Fillimi i ceremonisë i përgjumur nga harmonia magjike e një lëkure kora Një mirazh. E egër, drunore dhe pikante

Shënimet kryesore: Mango, kardamom, elémi, labdanum lëkure, dru palisander. Benjoin

Përbërja e parfumit : Anne-Sophie Behaghel & Amélie Bourgeois

Muzika e kompozimit: Cheikh Diallo

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cuir Cora”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano