Një aromë aromatike dramatike me drurë

Crépuscule des Ames është ‘muzgu i shpirtrave’ dhe një parfum për të skllavëruar shqisat me erëza të shkëlqyera dhe një shkëlqim të ngrohtë të artë. Një lëkurë e dytë për t’u veshur në orët e errëta ndërsa shpirtrat janë në lojë, kur ne ndjejmë dëshira të thella dhe dualitetin e natyrshëm në ndërgjegjen tonë.

Një ngrohtësi rrezatimi që flet për kënaqësinë trupore dhe dëshirën e mbushur me ngrohtësinë e mbuluar me qime të Tifos. Temjan, patchouli dhe hyraceum ngrohin aurën primitive, shtazore.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crepuscule des Ames”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano