Një parfum i shumëanshëm që tregon kompleksitetin e personalitetit tuaj individual në një përzierje të thjeshtë të cilësisë së qetë. Një turne i fuqisë dhe joshjes. Tani një parfum ikonë Boadicea the Victorious.

Një “tour de force” pushteti dhe joshjeje. COMPLEX është një aromë e tillë seksi, sugjestive dhe e sigurt, me një jetëgjatësi të mrekullueshme në lëkurë. Tani një parfum ikonë Boadicea the Victorious.

#Shënimet kryesore: Sherebelë, Borziloku.
Shënime #Zemër: Vjollcë, temjan.
#Shënime bazë: Lëkurë, Musk,
Oud.

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Complex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano