Një treg i shumtë dhe heterogjen, por vendas dhe tradicional, kolmadot tona janë plot me histori personale…po sikur raftet të mund të flisnin?

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colmado”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano