Një aromë e gëzueshme, rrezatuese, me lule

Një aromë rrezatuese, me lule me një nënshkrim të fortë lulesh. Frutat janë në plan të parë, me nuanca mjalti dhe qelibar.

Chœur des Anges është një festë poetike e ngjyrës, aromës dhe gëzimit të jetës, e shkrirë me portokallin e gjakut, farat e karotës, frutat dhe lulet rrezatuese.

Një krijim simfonik i frymëzuar nga zërat harmonikë të engjëjve. Një ambrozi si nektar i artë osmanthus dhe mjalti që u këndon në harmoni perëndive.

Chœur des Anges është një aromë që lidhet me dëshirën primare për lumturi, ku shpëtimi gjendet në tonet lirike të qelibarta.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHEOUR DES ANGES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano