Një nderim për paqen dhe harmoninë e një pasditeje të vonë vere – një aromë që është e pastër, e qetë dhe mbështjellëse.

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carner Barcelona Tardes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano