Një haraç për paqen dhe harmoninë e një pasditeje të vonë vere; një aromë që është e pastër, e qetë dhe mbështjellëse. Një mjegull delikate flokësh e një prej kompanive tona më të shitura që sjell ndjesinë e freskisë ndërsa mbështjell flokët me një vello aromatike delikate lulesh dhe drurësh që qëndrojnë gjatë.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carner Barcelona Tardes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano