Bo-Bo, një valle e lashtë folklorike është ashtu siç tingëllon – një zakon i gjallë dhe festiv që ende sot në kohët moderne transmeton frymën festive mesdhetare. Një mjegull delikate flokësh e një prej shitësve tanë më të shitur që sjell ndjesinë e freskisë ndërsa mbështjell flokët me një vello aroma delikate të portokallit dhe luleve me jetëgjatësi

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Carner Barcelona Bo-Bo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano