Kanabisi është një notë e gjelbër dhe rrjedhimisht e vështirë për t’u punuar. Duhen shumë prova dhe gabime për të arritur ekuilibrin e kërkuar me vajin tonë të pastër të udit së bashku me notat e tjera të drurit.

Parfumi i kanabisit hapet me një notë pikante kardamom që çon në një notë të sipërme rozë agrume të Piper Rozë dhe Portokalli. Nota e gjelbër pikante, por e dashur vjen nga marrëveshja e kanabisit. Shafrani dhe arrëmyshk më pas nisin udhëtimin e notës bazë të qëndrueshme me vajin e pastër Trat Oud, notat e drurit, kedrin dhe myshkun.

Parfumet tona nuk janë krijuar për gjininë stereotipike… atë apo atë… ato janë bërë për t’i ndarë. Ne jemi të gjithë individë që ju vendosni.

Nuk ka kufizime buxhetore ose çmime të synuara të vendosura për Parfumerët tanë Master kur krijojnë parfumet tona.

Të gjitha aromat tona Oud përmbajnë 100%   vaj të vërtetë organik Vintage Oud nga burime të qëndrueshme Çertifikuar nga CITES, vaji   vjetërohet dhe maturohet për disa vite përpara se ta shtojmë në parfumet tona.

Shënimet kryesore
Kardamom, Piper Rozë, Portokalli
Shënime të mesme
Shënime kanabisi, shafran, arrëmyshk
Shënimet bazë
Vaj Trat Oud, Nota Druri, Dru kedri, Musk

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CANNABIS INTENSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano