Nuk do ta njohim kurrë aromën e Xocolatl, pije e perëndive. Por ne filluam me vajin më të pastër esencial të kakaos, duke shtuar piper, kardamom, dru sandali, tuberoz dhe orkide. Parfumet e tokës dhe të shkretëtirës. Nota të dendura, të ngjashme me likerin.

Rezultati është një Ekstrakt i fuqishëm, mashtrues që merr përsipër shqisat si një magji e humbur magjike. Ëndrra e një parfumi që nuk ka ekzistuar kurrë, tashmë është bërë realitet.

SHËNIME
Koka: piper i zi, piper rozë, kardamom
Zemra: Rhum Absolute, Orkide, Pittosporum, Tuberose Absolute
Baza: Druri i Sandalit, Kakao Absolute, Musk

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CACAO AZTÈQUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano