Përfshirja e themeluesit Jean-Philippe në botën e purove nënkuptonte që një ditë një parfum i krijuar rreth kësaj teme do të evoluonte. Frymëzimi ishte i qartë që në fillim: puro, dru kedri nga kutitë e purove, të shoqëruara me shpirtrat Islay dhe nota druri nga fuçia e lisit.

Bois Sikar është një aromë magjepsëse duhani me tonalitete të forta drusore që rrotullohen kundër avujve marramendës. Karakteri unik, i tymosur, torfe i shpirtit single malt të Islay është krijuar njëkohësisht për të krijuar thelbin e Bois Sikar. Këto aspekte të varësisë ndërthuren me gjethet e kedrit duke krijuar një aromë intensivisht dehëse.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bois Sikar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano