“Rrugët e karvanit që shtriheshin nga India në Gadishullin Arabik dhe një fluturim komercial luksoz nga Dubai në Londër. Rrugët e Oud përshkojnë Lindjen, duke u bashkuar me të kaluarën dhe të tashmen. Sepse një gjë është e sigurt: ekstrakti mistik i lëvores së pemës nga pyjet e Asamit po pushton botën” [shënime udhëtimi]

“Kjo është parfumeri hyjnore,” tha dikur një mjeshtër distilues Oud. Sot, aroma më fisnike natyrore në botë, e nxjerrë nga lëvorja e një peme vendase në pyjet e Asamit, është një luks ndërkombëtar. Era e saj myzeqare, e drunjtë dhe e tokës është nota e nuhatjes më e dashur në Lindjen e Mesme. E ndihmuar nga eksperimente gjithnjë e më kreative, magjia e pashpjegueshme e Oud vazhdon të frymëzojë inovacione si në Lindjen e Mesme ashtu edhe në Perëndim.

Bois d’Oud, “rruga jonë kulturore” e Oud-it, mbështillet në mënyrë sensuale rreth drurit magjik falë Shafranit, Vaniljes dhe Muskut. Ai nxjerr në pah notat pikante, tipike orientale. Një përzierje e veçantë e krijuar për të ndezur pasionet: në Milano dhe Paris, Abu Dhabi dhe Nju Delhi.

SHËNIME
Koka: e freskët, me fruta, bergamot
Zemra: trëndafil, erëza, kanellë, jasemini
Baza: Shafran, Oudh, Musk, Vanilje

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOIS D’OUD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano