Një aromë e ngrohtë dhe tërheqëse plot premtime lindore. Qershia dominon këtë turne gustator, por ëmbëlsia e saj zbutet me përfshirjen e karafilit, piperit dhe një sërë pyjesh të lehta. Bodacious është një kënaqësi e pjekur dhe joshëse.

Joshëse dhe sensuale
Bodacious Eau de Parfum është një sulm ndaj shqisave, mashtrues dhe mashtrues, i shkëlqyer në çdo hap. Qershia dhe konjaku i pasur përzihen me kënaqësinë e ngrohtë dhe luksoze, pasi ëmbëlsia e qershisë kalit me karafil dhe piper, duke dhënë një përshtypje të pjekur dhe të rrumbullakosur mirë. Zemra e tij është e lëmuar me një ajër misteri që zgjat ndërsa akordet na çojnë në një udhëtim me kënaqësinë lindore. Baza e Bodacious ka një sërë atributesh gustatorë, kokrrat tonka zbehen mbi sfondin e vaniljes, të qetësuara me aromat komplekse prej dheu të vetiverit dhe drurit të sandalit.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BODACIOUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano