Një aromë e mrekullueshme, freskuese

Blanc Polychrome është një aromë moderne e stilit të kolonjës me një përqendrim 20%, e mbushur me shpërthime kaleidoskopike të ngjyrave. Mendoni rrotullime hipnotike të dritës që rrezaton përmes dritareve të zbukuruara me njolla ose një prizmi transparent, duke theksuar një ylber me ngjyra.

Një aureolë e dritës së ndritshme akromatike sjell një cilësi të shijshme dhe të lëngshme në Blanc Polychrome me mandarinën dhe limonin në plan të parë. Një dozë livando me një përzierje befasuese të jaseminit kremoz, e krahasuar me freskinë e gjetheve të fikut i jep modernitetit.

Blanc Polychrome luan me gëzim dhe intensitet, dhe elegancën e rastësishme të një kolonjeje, duke sjellë një ndjenjë gëzimi, energjie dhe guximi.

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLANC POLYCHROME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano