Akord Parfumi:

Nota tonike: Austrocedrus
Nota dominuese: Cabreuva
Nën dominant: kanellë


Rafte kedri, libërlidhje të rënda lëkure, gjethe velina, erë boje. Mjedisi kompleks i një libri të vjetër vihet në jetë.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

Nëse keni ndonjë preferencë për versionin, ju lutemi na kontaktoni me kërkesën tuaj.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Biblioteca de Babel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano