Viti i hapjes: 2010
Koleksioni: Destinos

Familja kryesore e nuhatjes: Druri
Familja e dytë e nuhatjes: Aromatike

Akordi i parfumit:

Nota tonike: Dru lisi
Nota dominuese: Rhum
Nëndominant: Baruti

 

Barut dhe rum të zbutur nga aroma e ëmbël mashkullore e sofër dhe bakrit që gjendet në HMS Beagle.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beagle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano