Një aromë e shkëlqyeshme, e freskët dhe frutash

Një prelud i gazuar i grejpfrutit dhe rrushit të zi flet për freskinë e hershme të mëngjesit, përpara se drita të rrezatojë ngrohtësi kur dielli qëndron lart në qiell.

Aroma mbyllet në një harmoni të pasur dhe të ngrohtë me elegancën sensuale të sherebelës dhe paçulit prej dheu. Një aromë frute drusore tërheqëse dhe tërheqëse e ndërtuar rreth paçulit me shumë aspekte dhe luksoze, të veshur me vetiver sensual dhe elegant.

100 ml

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUBE RUBIS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano