Aromë unisex
Koleksioni i ARTIT 2020
Në bashkëpunim me artistin Ruh Zadeh, i cili jeton në Azerbajxhan, Martine Micallef prezanton Koleksionin e Arteve 2020 me këtë shishe bashkëkohore të pikturuar në shkallëzime të ndezura të ngjyrave të theksuara. Aroma ekskluzive përmban nota druri dhe pikante, të përmirësuara me prekje agrume.
Familja nuhatëse: drunore – pikante
Notat kryesore: mandarinë – anise yll – bergamot
Notat e mesme: arrëmyshk – dru kashmiri
Notat bazë: lëkurë – paçuli – myshku – myshk

size

100ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Art Collection”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano