Viti i hapjes: 2010
Koleksioni: Linneo
Familja kryesore e nuhatjes: Floral
Familja e mesme e nuhatjes: Citric
Akordi i parfumit:

Nota tonike: Magnolia
Nota dominuese: Jasemini
Nëndominant: Druri i Sandalit
Frymëzuar nga lulet ekzotike të magnolia fragantissima dhe magnolia amazoniane, kjo Agua Magnoliana përfaqëson aromën delikate lulesh të një peme gjigande amazoniane, mbrojtëse e pyllit tropikal.

Linja Pura Esencia është krijuar pas një procesi artizanal të pronarit që nuk përfshin filtrim. Ky produkt mund të paraqesë sedimentim ose turbullira, një shenjë normale që pasqyron cilësinë e produktit dhe natyrën e përbërësve të tij.

size

50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agua Magnoliana”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano