“Sot Guilin është një qytet i madh në Kinën Jugore, që rritet me të njëjtin ritëm si shtëpitë e tij të shumta. Por dikur majat e tij të pabesueshme të granitit ishin të vetmet lartësi. Osmanthus tashmë po rritej këtu 2500 vjet më parë. Parfumi i tij ende përshkon luginën, ndërsa një trap bambu rrëshqet përgjatë Li”. [shënime udhëtimi]

Ne kemi zgjedhur varietetet më delikate dhe aromatike të kësaj bime me gjelbërim të përhershëm të vogël, si ulliri. Absolue d’Osmanthe është homazh ynë për kulturën mijëvjeçare të Kinës. Në pranverë dhe në vjeshtë, lugina e lumit Li është e ngjyrosur me lule të bardha, të kuqe dhe portokalli dhe fruta të kuqe të errëta të ngjashme me ullinjtë.

E dominuar nga një nuancë delikate e pjeshkës, formula ringjall ëndrrën e Orientit të lashtë, duke e ripërpunuar atë me një kthesë moderne. Rreth luleve Osmanthus, Jasmine Sambac, Sandalwood, Vanilla, Tolu Balsam dhe Labdanum ndërtojnë një enigmë për shqisat: a ka diçka të përjetshme në këtë aromë?

SHËNIME
Koka: Osmanthus Abs China, Kumbulla, Piper Rozë
Zemra: Jasmine Sambac, Tolu Balm
Baza: Labdanum, Vanilje, Dru të Thatë, Sandal

size

100ML, 50ML

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABSOLUE D’OSMANTHE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano