Në homazh për mijëvjeçarët e kulturës së Kinës, ne kemi zgjedhur varietetet më delikate dhe aromatike nga varietetet e shumta të kësaj bime me gjelbërim të përhershëm të vogël, si ulliri.

Zgjedhja jonë e ekstraktit Osmanthus është po aq e përshtatshme: më e mira, më elegante, më luksoze e disponueshme sot.

Për të nxjerrë në pah natyrën e tij të ëmbël, sensuale, e përputhim me petalet e trëndafilave, fisnike dhe madhështore.

SHËNIME
Koka: Osmanthus Abs China, Kumbulla, Piper Rozë
Zemra: Jasmine Sambac, Tolu Balm
Baza: Labdanum, Vanilje, Dru të Thatë, Sandal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ABSOLUE D’OSMANTHE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ShqipEnglishItaliano