Royal Crown

Historia e parfumeve të Royal Crown është ajo e një familjeje italiane të lidhur fort, për breza, me traditën dhe pasionin për artin e parfumerisë.

Çdo krijim përfaqëson pasion dhe një vëmendje të përpiktë ndaj detajeve.

Familja

Royal Crown u themelua në Romë në 2008 nga Antonio Martino Visconti, trashëgimtar i familjes së lashtë Visconti, një familje mjeshtërsh dorezash në oborrin e Caterina dei Medici, dhe sot përkufizohet si një alkimist i shkëlqyer në kërkimin e vazhdueshëm për përsosmërinë e nuhatjes.

2008 njohu hyrjen e gjeneratës së katërt.

Së bashku me dy vajzat e tij, Valentina dhe Nicoletta, Antonio M.V. drejton kompaninë me dashuri dhe përkushtim.

“Ne jemi një kompani familjare: vlera të përbashkëta, identitet i fortë territorial, vazhdimësi brezash…    ne ndajmë një nga një këtë filozofi që frymëzon krijimet tona, ende të punuara me dorë në Itali.”

Antonio Martino Visconti

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano