PERRIS MONTE CARLO

Perris Monte Carlo u themelua në principatën e Monakos në vitin 2011. Trashëgimia e familjes Perris shtrihet mbi pesë dekada në industrinë e bukurisë, duke u bërë një emër global në kozmetikë dhe duke bashkëpunuar me stilistë të njohur dhe marka ndërkombëtare gjatë viteve.

GRASSE COLLECTION

Duke i kushtuar nderim artit të parfumerisë franceze Një koleksion ekskluziv aromash që i kushton vëmëndje historisë dhe mjeshtërisë unike të artit të parfumerisë në Pays de Grasse. Në vitin 2018, UNESCO përfshiu Rajonet e Grasse në Listën Përfaqësuese të Trashëgimisë Kulturore Jomateriale të Njerëzimit në dritën e njohurive të tyre të jashtëzakonshme që lidhen me kultivimin e bimëve aromatike, njohjen dhe përpunimin e lëndëve të para natyrore dhe artin e përbërjes së parfumeve. Hunda pas këtij projekti është parfumeri legjendar Jean-Claude Ellena.

BLACK COLLECTION

Duke i kushtuar rëndësi burimeve unike natyrore, krijuar përmes një kërkimi të gjerë në disa nga lëndët e para më të jashtëzakonshme në botë. Ne jemi të emocionuar të prezantojmë koleksionin e jashtëzakonshëm të aromave që janë njohur nga profesionistët e industrisë së tregtisë së bukurisë si dhe nga konsumatorët.

ITALY COLLECTION

Nderim i esencës së agrumeve. Pasi udhëtuam nëpër botë duke kërkuar për lëndë të para, frymëzimi për koleksionin më të ri të këtij viti ndodhi në krahinat magjepsëse të jugut të Italisë. Koleksioni i trefishtë do të nxjerrë në pah familjen e frutave të agrumeve që gjendet në Capua – krijuesi më i mirë i vajrave esencialë të agrumeve që nga viti 1880. Koleksioni i Italisë do të nderojë dhe vë në dukje thelbin e agrumeve duke kapur ngrohtësinë e rrezeve të diellit dhe atributet natyrore të zemrës, ndërsa thekson karakteristikat natyrore të agrumeve me nuanca të kedrit, mandarinës, bergamotit dhe portokallit.

GOLD COLLECTION

NJË HOMAZH PËR LINDJEN E MESME

Frymëzuar nga vizitat tona të shumta në Lindjen e Mesme, Koleksioni i Artë përmbledh filozofinë themeluese të Perris Monte Carlo: kthimi në rrënjët e traditave dhe ringjallja e tyre me një kthesë bashkëkohore në stilin ndërkombëtar. Aromat tona janë rrënjosur me njohuritë e mëdha që kemi marrë nga parfumerët mjeshtër të rajonit. Secila është një ftesë për të zbuluar një botë ku bukuria, pasuria dhe sensualiteti marrin shkëlqime misterioze prej ari.

EXTRAITS DE PARFUM

Koleksioni Black nga Perris Monte Carlo përmbledh dashurinë tonë si parfumeri për disa nga përbërësit më të çmuar në botë.

Suksesi i Eau de Parfum-it tonë me klientët dhe kritikët na frymëzoi që t’u ktheheshim notave themelore të nuhatjes dhe t’i riinterpretonim ato në një formë unike, më të koncentruar: Extraits de Parfum.

Me rendimentin optimal të nuhatjes, Extraits de Parfum janë fryt i një kërkimi pothuajse obsesiv për lëndët e para, duke sjellë në plan të parë ato që dikur ishin nuanca delikate.

“Extraits de Parfum” krijon një hapje harmonike në çast dhe i jep çdo note qëndrueshmëri të përsosur. Koleksioni Extraits de Parfum nga Perris Monte Carlo i çon njohësit në një udhëtim aromash, në kërkim të intensitetit, kohëzgjatjes dhe vlerës meditative të parfumit.

Gjithçka rreth

PERRIS MONTE CARLO

Çdo krijim i Perris Monte Carlo është një kryevepër në parfumeri. E ndërtuar mbi dashurinë e Perris për aromën dhe përkushtimin ndaj cilësisë. Ata besojnë se luksi i vërtetë vjen nga mjeshtëria: aftësia, njohuria dhe kërkimi për të gjetur dhe burim lëndët e para më të mira dhe përbërësit më të hollë – për aroma vërtet të përjetshme, të një lloji që joshin me pasurinë dhe karakterin e tyre.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano