M. MICALLEF

Gjithçka Rreth
M. MICALLEF

Parfumet M.Micallef, një filozofi kaq e ndryshme.

Në një nga rajonet më të bukura të Francës, në Côte d’Azur, në vitin 1996 janë krijuar parfumet më ekstravagante dhe në të njëjtën kohë më pasionantë në botë.

Që atëherë, marka e M.Micallef ka krijuar reputacionin e saj unik duke e ngritur emrin e saj në rangjet ndërkombëtare si një referencë prestigjioze në kategorinë e parfumeve të klasit të lartë, të njohura ndryshe si “aroma të veçanta” duke ofruar krijime të çmuara të artizanatit të nivelit të lartë.

Me afro 750 lokacione shitjesh me pakicë në 37 vende, suksesi i kësaj kompanie familjare dhe të operuar është vërtetuar.

Në origjinën e tij, një takim midis Geoffrey Nejman dhe Martine Micallef.

Së bashku të nxitur nga pasioni dhe vendosmëria, ata zhvillojnë një koncept që kombinon artin dhe prodhimin e parfumeve.

Së shpejti do të quhet M.Micallef.

Hunda e njohur Jean-Claude Astier bashkohet shpejt me ta dhe bëhet nën drejtimin e Geoffrey, arkitektit nuhatës të krijimeve të M.Micallef.

Shishet e bizhuterive të zbukuruara me dorë me zbukurime të çmuara shpejt bëhen shumë të suksesshme me njohësit e aromave në Rusisht dhe Lindjen e Mesme, ku në vetëm pak vite M.Micallef është bërë sinonim i “luksit francez”.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano