L’ORCHESTRE PARFUM

Muzika e aromës.

Për herë të parë, muzika sublimon notat më të bukura të parfumerisë së shkëlqyer. Parfume luksoze unisex, të punuara me dorë nga artizanët, parfumerët dhe muzikantët më të mëdhenj francezë.

Shënime të reja. Marrëveshje të reja. Harmonia e re.

Gjithçka Rreth

L’ORCHESTRE PARFUM

Parfume për të nuhatur dhe dëgjuar.

Duo i parfumierëve: Anne-Sophie Behaghel & Amélie Bourgeois.

Bashkëpunim me krijues të instrumenteve muzikore.

Parfume të interpretuara në muzikë nga 9 virtuozë.

Aroma të punuara me dorë dhe të ndershme.

Parfume të krijuara në Paris, të bëra në Grasse.

Shishe të llakuara me dorë nga Carrafont ‘Entreprise du Patrimoine Vivant’.

Alkool panxhari 100% natyral, prodhuar dhe distiluar në Francë.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano