HOUBIGANT PARIS


Duke bashkuar një lidhje mjeshtërore midis së shkuarës dhe së tashmes, aromat e shkëlqyera dhe të përjetshme të House of Houbigant shfrytëzojnë katër shekuj inovacion, zgjuarsi, virtuozitet dhe mjeshtëri të brendshme.

Houbigant është një shtëpi parfumesh franceze e themeluar në 1775. Jean-François Houbigant (1752-1807) nisi biznesin e tij të parfumeve në 19, Faubourg Saint-Honoré, Paris. Houbigant është një shtëpi e vjetër parfumesh. Botimi më i hershëm u krijua në 1882 dhe më i ri është i vitit 2020.

Aromat Houbigant u bënë në bashkëpunim me parfumerët Luca Maffei, Marcel Billot, Paul Parquet, Paul Schwing, Rodrigo Flores-Roux, Mathieu Nardin, Jacques Fleury, Raymond Kling, Robert Bienaime, Jean-Claude Ellena dhe Celine Ellena.

COLLECTION PRIVÉE

La Collection Privée është një koleksion esencash të çmuara, të përziera vetëm me përbërës të pacenuar, të pastër, autentikë në përqendrime ekstreme për të garantuar aroma superiore, të fuqishme dhe me nuanca të larta. Ndërsa është me vendosmëri moderne në krijimin e lëngjeve të tij, Collection Privée nderon historinë e Houbigant, duke u dhënë një jetë të re shisheve dhe emrave që kanë bërë historinë e shtëpisë.

Gjithçka rreth

HOUBIGANT PARIS

Shtëpia e njohur e Houbigant u themelua në Paris në 1775 nga parfumeri francez, Jean-François Houbigant.

Nga rrënjët mbretërore, të shekullit të tetëmbëdhjetë, aromat e nderuara dhe luksoze të Houbigant kanë përcaktuar aromën e shoqërisë fisnike dhe kanë revolucionarizuar artin e parfumerisë përmes esencave të rafinuara, ikonike dhe të përjetshme si Fougère Royale dhe Quelques Fleurs.

Me një përkushtim të thellë ndaj artit të parfumerisë, Houbigant vazhdon të krijojë histori ndjellëse dhe të komunikojë emocione të forta përmes lëndëve të para shembullore dhe mjeshtërisë inovative.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano