Featured Products

HISTORIA JONE

Lexoni Historine Tone

E themeluar në vitin 2018, “Cryptic Haute Parfumerie” është një pararendëse e parfumeve të rralla në Shqipëri. Butiku ndodhet në zonën kryesore, shumë pranë nga ndërtesat qeveritare dhe muzetë e artit dhe kulturës.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano