FRAGRANCE DU BOIS

Fragrance Du Bois është një shtëpi e parfumeve luksoze franceze e lindur nga esencat më të pasura të natyrës. Aromat e shkëlqyera të Fragrance Du Bois do t’ju transportojnë në të kaluarën, duke sjellë kujtime të humbura prej kohësh, ndjenja kalimtare dhe shpërthime gëzimi. Krijimet magjepsëse do të godasin akord me veten tuaj më të thellë, më intime dhe unike.

SHADES DU BOIS

Disa vite në përgatitje dhe krijuar për të magjepsur njohësit më të mprehtë. Gama e Shades Du Bois përfshin shtatë aroma unike që filluan dhe kapin diversitetin e një udhëtimi zbulimi nëpër shtatë dete në kërkim të esencave më të mira nga qoshet më të largëta të globit.

Joshëse dhe luksoze, Natures Treasures është thjesht një koleksion origjinal i parfumeve të përziera me dorë duke përdorur vetëm përbërësit natyralë më të mirë dhe të qëndrueshëm. I balancuar në mënyrë delikate, çdo parfum i veçantë është krijuar nga parfumerët tanë mjeshtër. Shkathtësia e prekjes së të cilave ka mundësuar që secila prej aromave të jetë e guximshme, delikate, ekspresive, por e lehtë dhe e freskët. Çdo parfum është një kryevepër e pavarur ose mund të shtresohet me gamën tonë të parfumeve të pastër Oud për një aromë më të thellë.

COLLECTION PRIVÉ

Kuintesenca e luksit. Fragrance Du Bois Prive është një koleksion i aromave të tyre ikonike të krijuara nga parfumerët mjeshtër që lejojnë imagjinatën e tyre të rikrijojë vendet ikonë të së shkuarës ose të së tashmes. Këto aroma enigmatike janë krijimet më të çmuara të parfumerëve tanë. Në këto aroma, imagjinata e parfumerëve tanë i ngrenë aromat e bukura në vepra arti; të gjitha në të njëjtën kohë harmonike dhe delikate, por të balancuara hollësisht me forcë dhe jetëgjatësi.

FASHION CAPITALS

Koleksioni Fashion Capitals merr frymëzim nga disa prej qyteteve më ikonike të botës, të cilat gjithashtu konsiderohen si destinacione luksoze të modës, blerjeve dhe kulturore. Londra, Parisi, Milano dhe Nju Jorku janë destinacionet nr. 1 të sfilatave vjetore të modës që vendosin tonin për modën dhe tendencat ndërkombëtare për vitin e ardhshëm dhe kanë nisur karrierën e disa prej emrave më të famshëm në industri, nga stilistë legjendar deri te stuhitë. dhe supermodelet ikonike.

FOR LOVERS

Pour Homme : Pour Femme

Filloni lidhjen tuaj të ardhshme të dashurisë me aromën tuaj të re të firmës “For Lovers Collection” nga Fragrance Du Bois, për të për të dhe rekomandohet patjetër ta ndani.

Aromat tona më të fundit janë të vendosura në shishen tonë të re prej qelqi kristali, e cila përmban një logo të stampuar në pjesën e pasme, plus një efekt logoje 3D pas etiketës. Objekte të shkëlqyera në vetvete, ato bëjnë dhuratën perfekte, për t’u çmuar përgjithmonë.

Gjithçka rreth

FRAGRANCE DU BOIS

Frymëzimi ynë

Frymëzimi ynë rrjedh nga bukuria dhe pastërtia e vetë natyrës. Në zemër të të gjitha krijimeve të Fragrance Du Bois është firma jonë Oud që kullon luksin më të lartë, duke qenë edhe e veçantë dhe unike. I gjithë Oud-i i përdorur nga Fragrance Du Bois prodhohet në plantacionet tona të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme dhe është e garantuar të ketë burime etike dhe të qëndrueshme.

Etosi ynë

Fragrance Du Bois paraqet një model biznesi të integruar vertikalisht që tashmë po vendos një pikë referimi në industri. Historia jonë ‘Nga toka, te vaji, te ti’ përfshin një zinxhir furnizimi që siguron që Fragrance Du Bois dhe kompanitë e saj partnere të kenë kontrollin në çdo hallkë, duke garantuar kështu cilësinë dhe qëndrueshmërinë. Nga blerja e tokës në të cilën rriten pemët e drurit agar që prodhojnë Oud, te kujdestaria e ekspertëve të pylltarisë, deri te distilimi dhe përfshirja në një sërë aromash të shkëlqyera, Fragrance Du Bois është përgjegjëse për çdo aspekt në procesin e prodhimit. .

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano