Carner Barcelona

Carner Barcelona transmeton përmes parfumeve të saj frymën bashkëkohore dhe të gjallë të Barcelonës; shpirti mesdhetar, arkitektura, kultura, historia dhe mënyra e lehtë e të jetuarit.
Sara dhe Joaquim me një vizion të përbashkët dhe një dashuri të pakushtëzuar për qytetin e tyre, themeluan Carner Barcelona në 2010.
Pasardhës nga një familje e gjatë artizanësh lëkure spanjolle, Sara dhe Joaquim mësuan që në moshë të re rëndësinë e mjeshtërisë cilësore dhe vlerën e punës vendase. Ata me krenari i kanë futur këto vlera në Carner Barcelona.Esenca me identitetin e vet, të prodhuar tërësisht në Barcelonë nga artizanë të vërtetë.Parfume të krijuara me përbërësit më të rafinuar që evoluojnë në lëkurë gjatë gjithë ditës, duke zbuluar të gjitha aspektet e saj.
Druri, një material klasik mesdhetar, fisnik dhe i ngrohtë, është ADN-ja e markës. Ai përfaqësohet vizualisht në kapakët e qëndrueshëm të ngurtë të shisheve Carner.
Shishja elegante e qelqit është një odë për frymën bashkëkohore të Barcelonës. Forma e saj e pastër dhe minimaliste përfaqëson thjeshtësinë dhe qëndrimin e lehtë të të jetuarit në bregdetin e Mesdheut.
Çdo kuti parfumi ka një mesazh të veçantë të gdhendur në brendësi që ngjall emocionin unik të çdo arome.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano