Boadicea The Victorious

Zbuloni Boadicea

“Boadicea the Victorious” është një markë e pavarur aromash britanike. Duke marrë një moment përcaktues në histori si frymëzimin tonë, ne kemi krijuar një sërë parfumesh neutrale gjinore që janë kryesisht britanike dhe me cilësi të pakrahasueshme. Secila prej shisheve ikonike është punuar me dorë nga disa prej artizanëve më të mirë të Britanisë, ndriçon se si marka përkrah trashëgiminë dhe vlerat britanike. Një shkrirje e traditës, trashëgimisë dhe luksit klasik të përjetshëm, “Boadicea the Victorious” është kremtimi i fundit i bukurisë, forcës dhe fisnikërisë.

Egërsia, pasioni dhe forca ikonë e Boadicea janë pikërisht parimet që motivojnë dhe drejtojnë markën luksoze që mban emrat e saj.

Udhëtimi ynë

Festimi i guximit dhe fisnikërisë i ilustruar nga Boadicea The Victorious filloi në vitin 2008 kur marka u lançua si një ekskluzivitet në mbarë botën në Harrods, duke u bërë së shpejti një nga aromat më të shitura brenda Parfumerisë së njohur Black Hall. Një vit më vonë njohu një vlerësim të ngjashëm në Henri Bendel të Nju Jorkut, dhe gjithashtu në Selfridges, ku vazhdon të jetë një nga markat e veçanta me performancën më të mirë. Që atëherë, këto koleksione magjepsëse parfumesh janë bërë të lakmuara në destinacionet e blerjeve luksoze në mbarë botën.

Legjendë

Një mbretëreshë luftëtare, me pishtarë të artë rreth qafës, e çon ushtrinë e saj Iceni në betejë, mishërimi i guximit dhe vendosmërisë. Ikonike dhe e palëkundur, ajo ngre fytyrën ndaj flladit mbizotërues, duke kapur aromën e pagabueshme të fitores. Pasioni i saj është i papërmbajtshëm, epshi i saj për drejtësi është i përhapur, dëshira e saj për të pasur sukses të pakrahasueshëm. Këto janë cilësi të kapura në parfumet e Boadicea the Victorious, aromat jo specifike gjinore që janë një festë e artizanatit, kreativitetit dhe origjinalitetit të përjetshëm britanik.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano