May 11

Fueguia 1833

Fueguia 1833 është një koncept unik në universin e parfumerisë, sinonim i mjeshtërisë, inovacionit, ekzotizmit dhe qëndrueshmërisë.E themeluar…

Lexo me shume
Feb 22

PERRIS MONTE CARLO

Perris Monte Carlo u themelua në principatën e Monakos në vitin 2011. Trashëgimia e familjes Perris shtrihet mbi…

Lexo me shume
Feb 22

HOUBIGANT PARIS

Duke bashkuar një lidhje mjeshtërore midis së shkuarës dhe së tashmes, aromat e shkëlqyera dhe të përjetshme të…

Lexo me shume
Feb 22

ATELIER DES ORS

Jepini aromës një element misteri dhe imagjinate. Atelier Des Ors lindi nga ajo dëshirë dhe pasioni i krijuesve…

Lexo me shume
Feb 22

M. MICALLEF

Gjithçka RrethM. MICALLEF Parfumet M.Micallef, një filozofi kaq e ndryshme. Në një nga rajonet më të bukura të…

Lexo me shume
Feb 22

Royal Crown

Historia e parfumeve të Royal Crown është ajo e një familjeje italiane të lidhur fort, për breza, me…

Lexo me shume
Feb 22

Boadicea The Victorious

Zbuloni Boadicea “Boadicea the Victorious” është një markë e pavarur aromash britanike. Duke marrë një moment përcaktues në…

Lexo me shume
Showing 9 of 9 posts
ShqipEnglishItaliano