ATELIER DES ORS

Jepini aromës një element misteri dhe imagjinate.

Atelier Des Ors lindi nga ajo dëshirë dhe pasioni i krijuesve të saj.
Pasioni për trashëgiminë e Parfumerisë Haute Franceze.
Pasioni për arin që artistët dhe mjeshtrit tanë e trajtojnë me virtuozitet.

White Collection

Frymëzimi për këtë koleksion vjen nga Kërkimi i përjetshëm për Lumturinë, i simbolizuar në Frizën e mrekullueshme të Beethoven nga Gustav Klimt. Tre parfumet në këtë koleksion përfaqësojnë tema të ndryshme në këtë rrugëtim për të gjetur lumturinë. Në mënyrë individuale, aromat tregojnë një histori, por të parë si një koleksion ato bëjnë një deklaratë të fuqishme si një triptik. Spiritualiteti – Tundimi – Shpëtimi

Black Collection

Koleksioni i Black lind nga dëshira për të krijuar aroma të bukura, luksoze me një nënshkrim mbështjellës dhe të përzemërt. Çdo aromë ka një frymëzim të veçantë dhe një histori specifike për të treguar se ku shpaloset një udhëtim ndjellës, duke ndriçuar emocionet dhe shqisat. Zbuloni aroma të guximshme të frymëzuara nga udhëtimet, mitet dhe ëndrrat nga gurët me ngjyrë trëndafili të qytetit antik të Petrës, nëpër rrugët e lashta të tregtisë në shkretëtirë dhe mitologjinë greke, deri në vijën bregdetare të Brittany që rrezaton në shkëlqimin e luleve të arta të pavdekësisë. Këto krijime do t’ju prekin thellë, me joshjen e tyre sensuale dhe problematike, duke i lejuar luksit të ëndërroni dhe të shijoni një përvojë të pashembullt. Joshëse – Sensuale – Evokuese

RIVIERA Collection

Riviera franceze është përpara dhe qendra në këtë koleksion. Pamjet e gjera të detit, ujërat e kaltra, një gamë e gjallë ngjyrash, peizazhe të ndryshme natyrore dhe gjurmët e magjepsjes së shkollës së vjetër janë theksuar në koleksionin e Rivierës.
Simple Pleasures – Vintage Glamour – Eternal Days & Night

EAUX Collection

Aromat në këtë koleksion janë të ilustruara nga butësia dhe shkëlqimi, të mbushura me tenda ngjyrash. Blanc Polychrome është aroma e vetme Eaux edhe pse ne presim që mund të ketë shtesa në të ardhmen. E ndritshme – Elegancë – Ndriçuese

Gjithçka Rreth

ATELIER DES ORS

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano