Produkt i ri

Historia Jone

THEMELUAR NË VITIN 2018 “CRYPTIC HAUTE PARFUMERIE” ËSHTË NJË PARARENDËSE E PARFUMEVE ARTISTIKE NË SHQIPËRI. NE JEMI RISHITËS ZYRTAR DHE EKSKLUZIV VETËM PËR PARFUME NICHE/LUKSI. BUTIKU NDODHET NË ZONËN KRYESORE, KM 0 NGA NDËRTESAT QEVERITARE, MUZETË E ARTIT DHE KULTURËS.

Partnerët tonë zyrtar

Regjistrohu

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ShqipEnglishItaliano